Sportsrejser: Er du klar til den nye Premier League-sæson?

Der bliver rift om sportsrejser til England i den nye fodbold-sæson.

Sportsrejser til Premier League bliver stort i den nye fodbold-sæson.

Selvom vi stadigvæk har fuldt gang i den spændende EM-slutrunde, begynder mange fodboldfans samtidig at kigge forventningsfuldt frem mod den kommende sæson af Premier League. Ligaen, der er Englands bedste række, er nemlig den liga, der nyder den største interesse verden over. Det er her at penge er størst, selvom det i de senere år har knebet med at hamle op med de spanske, tyske og italienske tophold. Men dette ser ud til at ændre sig nu.

Oplev verdens bedste Managers i England

Forud for sæsonen ligner Premier League-sæsonen den mest spændende nogensinde. Netop nu foregår der nemlig en magtkamp af de større, hvor de største klubber forsøger at positionerer sig bedst muligt forud for den kommende sæson. Manchester United er et af de hold, der har gjort mest for at forstærke sig inden den nye sæson. Ind er kommet en af verdens dygtigste trænere José Mourinho. Den omdiskuterede portugiser er garant for succes, og Manchester United-fans vil uden tvivl være spændte for at se, hvad fremtiden bringer. Mourinho er dog ikke den eneste profil, der er ankommet til Old Trafford denne sommer. Zlatan Ibrahimovic har valgt at fortsætte sin imponerende karriere i Englands største klub, hvilket ser meget spændende ud. Hvor meget er der tilbage i den aldrende svensker?

Sportsrejser til England bliver attraktive

Samtidig har de lokale rivaler, Manchester City, også forstærket sig på trænerposten. Ind er nemlig kommet ingen ringere end Pep Guardiola, der senest har vundet mesterskaber på stribe med FC Bayern München. Det ligner derfor den mest spektakulære sæson i England nogensinde. Har sportsrejser nogensinde været så attraktive, som de er det nu? Det er svært at se. Fodboldrejser er generelt populære blandt danskerne, så det skal blive spændende at se, hvilke oplevelser der venter dem, der tager på sportsrejser til Premier League 2016/2017.

På latravel.dk kan du finde alle sportsrejser til England og Premier League.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Rejser