Sådan holder du din brusevæg ren og fin

En brusevæg i glas giver ofte badeværelset det bedste finish.Det er vigtigt at man holder sin brusevæg ren, hvis man vil undgå at skulle skifte den efter kort tid, fordi den simpelthen er blevet for grim at se på. En brusevæg i glas er nemlig ligesom huden i dit ansigt. Det er fyldt med porer, der kan blive stoppet med snavs og skidt, der gør facaden kedelig at kigge på. Vil du beholde glassets æstetiske og flotte udseende er der ingen tvivl om, at det er værd at gøre en indsats. Her handler det om at give glasvæggen den rette behandling.

Det mest effektive valg til rengøring af en brusevæg er en ganske almindelig gummiskraber. Brug den efter hvert eneste bad, og tør derefter glasset af med en klud. Det kan virke som en længere proces, men hvis du formår at gøre det til en vane, når du har været i bad, vil du ikke fortryde det senere hen. Hvis du ønsker at give glasset en mere grundig rengøring, så kan du anvende et mildere rengøringsmiddel med samme fremgangsmåde.

Nanoteknologi holder snavs væk fra din brusevæg

Et nyt tiltag, der ses mere og mere blandt producenter af brusevægge er, at de behandler glasset med nanoteknologi, hvilket betyder, at skidt og snavs får sværere ved at sætte sig fast på facaden. Det betyder, at du får en glasklar løsning, der ikke bliver generet af sæberester og kalk, som en normal glasplade ville blive det.

Samtidig er brusevæggen klart det mere æstetiske valg på markedet i disse år. Det er klart den mest populære løsning for dem, der ønsker at have et lækkert badeværelse, hvor der er tænkt på udtrykket og rummets sammenhæng. Derfor er det uden tvivl en god idé at indlemme en bruseafskærmning i overvejelserne, når man skal på jagt efter den perfekte løsning til badeværelset. Så er det blot at vurdere, om du skal vælge en brusedør eller brusevæg i glas, se http://www.unidrain.dk/produkter/glassline/

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Bolig