Overvej dette før du køber nyt gulvafløb

Overvej dette før du vælger gulvafløb til dit badeværelse.Når det kommer til at vælge gulvafløb til badeværelset, så handler det om at gøre det så enkelt som muligt. Det er nemlig ikke meningen, at et gulvafløb skal være et af de fremtrædende elementer på et badeværelse. En gulvrist bør mere eller mindre skjules, så det ikke tiltrækker for meget opmærksomhed fra de øvrige elementer. Men før man kan det, er det vigtigt, at man først vælger nogle elementer til badeværelset, der virker efter hensigten. Derefter kan man begynde at tænke mere æstetisk.

Når man står og skal vælge sit gulvafløb er, at det en rigtig god idé, at vælge en model, der falder i ét med badeværelsesgulvet. Det betyder nemlig, at man ikke lægger mærke til gulvafløbet i samme grad, hvilket kun er positivt. Et pænt gulvafløb er et som er diskret og samtidigt stilrent. Man kan bl.a. løse dette ved, at placere gulvafløbet op langs væggen, med en ensfarvet flise placeret ovenpå. Hermed er risten mere eller mindre skjult for det blotte øje. Badeværelsegulvet giver man så en svag hældning, så vandet løber ud til væggen og ned i revnen i gulvet til afløbet.

Sådan får du et diskret men smukt gulvafløb

Hvilken type afløb du vælger at købe, kan være meget afgørende for din senere tilfredshed. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ordentligt ind i markedet, inden du tager pungen op ad lommen:

  • Hvis dit bad er formet efter et kvadrat, er det ofte en god idé at vælge linjeafløbet, da det passer bedst hertil.
  • Hvis brusekabinen omvendt er mere kantet, kan det være en fordel at gå med hjørneafløbet, der specielt er gode i trekantede badekabiner.
  • Husk på, at det altid er vigtigst at tænke praktisk, før man tænker på udseende og udtryk. Det er vigtigt at det hele fungerer, fremfor hvordan det ser ud. Er du i tvivl om, hvordan du vil have dit afløb til at se ud, så er det en ide at vælge et afløb, der ligner gulvmaterialet.

Hvis du vil have mere inspiration til valg af gulvafløb, så kan du passende besøge unidrain.dk. VVS producenten har formået at forvandle den traditionelle firkantet gulvrist til en simpel og elegant løsning. Et afløb der både er smukt og diskret, da det placeres helt ind til væggen og ikke midt på gulvet. Dette var alt fra denne gang. Vi håber at du fik mere inspiration til valg af dit næste gulvafløb.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Bolig