Lad din iPhone tage kontrollen over din bolig

Der kommer mere HomeKit kompatibelt iPhone tilbehør på markedet.

HomeKit kompatibelt iPhone tilbehør.

Antallet af opgaver i løbet af hverdagen som vi beder vores iPhone om at løse for os, bliver efterhånden større og større. Mange tusinde danske borgere bruger den i dag til musikafspilning, planlægning af rejser, betale i supermarkedet og så videre. Mulighederne for hvad man kan bruge sin mobiltelefon til har aldrig været større. Og udviklingen fortsætter hele tiden, hvilket kan gøre det svært at få overblik over, hvad der er det nyeste indenfor mobilteknologi. En af de tendenser, der ser ud til at blive større og større med henblik på de kommende år, er Apples HomeKit. Det er en teknologi, der lader din iPhone tage kontrol over dit hjem med kompatibelt iPhone tilbehør.

Sluk for stikkontakten med din iPhone

Apples HomeKit og iPhone tilbehør gør det muligt at styre din bolig som var du hjemme – mens du er på farten. Det er altså slut med at tage hjemmefra og glemme at lukke alle vinduer, slukke for strøm og så videre. Denne nye teknologi betyder også, at du kan tænde ovnen mens du sidder hjemme hos dine forældre. Dette er fantastisk nyt til de mange forældre, der har børn, der kommer hjem til et tomt hus. Nu kan de nemlig sørge for at der venter varm mad på junior, selvom de ikke selv har været hjemme siden morgenstunden. Vi ser idag flere og flere producenter der udvikler intelligent tilbehør til din iPhone som kan gøre nyttige ting og simplificere vores hverdag. F.eks. kan man også styre temperaturen i ens bolig med en digital termostat, der idag kommer fra mange forskellige brands.

Stop tyven med det rigtige iPhone tilbehør

Forhåbentlig kan den nye teknologi til din iPhone samtidig være med til at nedbringe den kedelige tendens i Danmark, der angår indbrud. Vi er nemlig et af de hårdest plagede lande, når det kommer til indbrud. Med HomeKit er det muligt at få boligen til at se beboet ud hele tiden, og samtidig kan du opsætte funktioner, hvilket får huset til at gå i ’lockdown’. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer.

På coolpriser.dk findes et enormt udvalg af iPhone tilbehør – flere der også er HomeKit kompatibelt.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Bolig