Indretning: Gode tips til badeværelsesindretningen

Vælg de flotte elementer og det funktionelle gulvafløb til dit badeværelse.

Nyt badeværelse med en flot bruseafskærmning og et funktionelt gulvafløb.

Det kan være en besværlig proces at indrette et badeværelse, fordi der er flere elementer, der har større prioritet end andre. Det betyder, at nogle ting skal vægtes højere, fordi det er vigtigt, at tingene på et badeværelse fungerer. Det praktiske element må altid vinde, hvis det æstetiske ikke fungerer på bedst mulig vis. Ellers ender man med et badeværelse, som måske nok er pænt, men som man ikke bliver glad for i længden.

Man skal dog ikke fortvivle helt, hvis man står foran en større renovering eller skal indrette et nyt badeværelse. Hvis man bryder de enkelte dele ned, er det ikke så slemt igen. Og der findes råd for, hvordan man finder frem til de bedste løsninger for netop dit badeværelse.

Vær modig med indretningen på badeværelset

Et badeværelse behøver ikke at være så perfekt og stilrent, som mange går rundt og forestiller sig. Det er langt sjovere at skabe et rum, der overrasker gæsten og bringer ro. Der er flere metoder til at få et rum til at fremstå mere livligt og inspirerende. Dette gøres blandt andet ved at vælge farver på væggene, man normalt ikke ville bruge. Det er samtidig let at skabe en anderledes dynamik i rummet ved at bruge materialer i forskellige typer.

Det vigtigste i et badeværelse er, at det praktiske fungerer. Bruseafskærmningen, toilet, baderummet og dit gulvafløb skal fungere. Det er af højeste prioritet at disse fungerer, og derfor har du ikke råd til at lege for meget med kreativiteten her. Men når du har sikret dig, at disse elementer spiller sammen, kan du i langt højere grad koncentrere dig om at sikre, at resten af rummet bliver specielt og anderledes. Der er ikke nogle regler, når det kommer til badeværelsesindretning. Vælg det, du synes bedst om og falder i din smag. Man kan altid skifte mening.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Bolig