Find den perfekte ramme til dit billede

Mand igang med indramning af billede med ramme af træ.Det kan tage lang tid at finde det helt perfekte billede, der passer perfekt både til de andre møbler og farver i din bolig. Men dette er ikke altid nok. Når billedet er fundet kommer det næste skridt – indramningen. Der findes mange forskellige typer af rammer til indramning, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange muligheder. Heldigvis findes en række gode råd til, hvordan du sikre dig, at du får den perfekte indramning, der både passer til billedet men også til resten af omgivelserne i rummet.

4 gode råd til den perfekte indramning

Når dit billede er fundet er der en række områder, som du skal tage højde for, når den perfekte ramme skal findes. Disse områder kan omformuleres til 4 gode råd:

For det første kan det være en god ide at finde den nærmest butik, der indrammer billeder og malerier. På den måde kan du få professionel hjælp til at vurdere, hvilken ramme der passer bedst.

Herefter kan I sammen tage en vurdering af det værk, som du ønsker indrammet. Det er en vurdering af værkets struktur, farvenuancer, detaljeringsgrad osv. Alle disse områder kan have en afgørende betydning for, hvilken type ramme, der passer til billedet. Er billedet eksempelvis rigt på farver eller har mange detaljer kan en mindre bemærkelsesværdig ramme i sort eller hvid være en god idé.

Herefter skal billedet vurderes i sammenhæng med det rum, som det skal hænge i. Skal dit billede eksempelvis hænge over et møbel, kan det være en god ide at finde en ramme i samme træsort som dette møbel. Dette kan give en vis sammenhæng i rummet samt berolige øjet, så der ikke kommer for mange indtryk.

Til sidst er selve billedet størrelse også en vigtig faktor at have med i overvejelserne. Ofte er sammenhængen at jo større billede, jo bredere ramme.

Alle disse råd kan hjælpe dig med at finde en ramme, som på bedst mulig måde komplimentere billedet. Det hele handler om at finde rammer, hvor man føler, at værket er fuldendt.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Bolig