Dine gamle kontormøbler kan blive penge værd

IKEA byt til nyt kontormøbler får mere opmærksomhed.

Byt til Nyt konceptet hos IKEA gør dine kontormøbler mere værd.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at genanvende gamle kontormøbler, der ofte er meget billigere end nye modeller, og samtidig giver det rummet en historie, der kan være svær at matche med nye møbler. Efterhånden forhandler samtlige møbelforretninger både nye og brugte møbler til alle boligens værelser. En spændende udvikling, der også er med til at beskytte miljøet og vores klode ud i fremtiden.

Et af de nye tiltag inden for brugte kontormøbler, og møbler i al almindelighed, findes hos den svenske møbelgigant, IKEA, der med deres nye tiltag ”Byt til Nyt” i april måned gav deres kunder mulighed for, at bytte gamle møbler til nye modeller.

Her finder du brugte kontormøbler

Det kan være en udfordring at finde brugte kontormøbler, men det handler om at lede de rigtige steder:

  • Mange forretninger er begyndt at forhandle brugte kontormøbler, hvilket gør det meget lettere at finde billige alternativer til nye møbler.
  • Det er dog stadig på lokale loppemarkeder, auktioner osv. at man finder de bedste handler.
  • Brug internettet til at finde frem til modeller, du finder interessante.

Der er altså flere og flere muligheder for dig, der gerne vil se nærmere på kontormøbler som er brugte frem for de nye modeller, der ofte er dyrere. Mange foretrækker samtidig de brugte møbler, fordi de skaber en stemning af tryghed og hygge, som er sværere at opnå med nye møbler, der nogle gange kan fremstå sterile og upersonlige.

Det er sikkert ikke sidste gang, at vi vil se et lignende tiltag som det, IKEA har sat i vandet med kampagnen ”Byt til Nyt.” Markedet for brugte kontormøbler er nemlig boomet de seneste år, som en følge af den generelle bølge, brugte møbler rider på for tiden.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Bolig