3 smarte iPhone apps og tilbehør til din madlavning

3 apps og tilbehør til iPhone der vil gøre din madlavning nemmere.

Apps og iPhone tilbehør gør din madlavning til en leg.

Uanset om du nybegynder eller øvede i køkkenet, så kan din madlavning blive en smule nemmere i fremtiden, hvis du gør brug af det iPhone tilbehør, gadgets og Apps der findes på markedet. Idag kan man nemlig finde alt fra kogebøger til videoer og redskaber, der kan hjælpe dig med at tage din madkunst til det næste niveau. Det kan f.eks. være en madlavningsgadget der hjælper dig med at overvåge temperaturen på dit kød i ovnen eller et decilitermål med en integreret digitalvægt. Faktisk findes der så mange dimser på markedet idag, at der er noget for ethvert behov. I denne artikel vil vi kigge nærmere på 3 af det tilbehør der findes på markedet til iPhone og Android.

Drink-appen

Vil du lave de bedste drinks til dine gæster fredag aften? Så skal du prøve The Perfect Drink Pro Smart Scale og den dertilhørende opskrifts-app. Det er en vægt, du kan placere et hvilket som helst glas eller den dertilhørende mixer på. Derefter kan appen fortælle dig, hvilken drink, du kan lave, ud fra de drikkevarer, du har til rådighed. Den fortæller dig ligeledes, hvor meget af de forskellige drikkevarer, der skal bruges, så du får lavet de helt perfekte drinks. Dette iPhone tilbehør købes på Amazon.com, og appen hentes selvfølgelig i din App-store. Hvis du køber denne, så skal du ikke være i tvivl om,om dine gæster kommer til at gå hjem og føle, du ikke evner drink-lavningens kunst. Den vil hjælpe dig til at lave de fester, som gæsterne elsker. Den kan købes på amazon.com.

Joule Sous Vide

Med denne sous vide får du mulighed for at koge vand hurtigere end noget andet tilbehør, du kan på markedet kan få. Den holder temperaturen på samme niveau hele tiden, og den sikrer dermed et perfekt resultat hver gang. Du kan kontrollere sous viden med en app, så du samtidig kan bruge den alle steder. Den har magnetiske sider, og det betyder, at du kan bruge den i alle de gryder og kasseroller, du har. Den perfekte løsning, hvis du skal på rejse, og ikke altid får mulighed for at kunne koge vand over komfur eller bål. Den kan købes på Amazon.com

Grydeske-holder med indbygget iPad-dock

Forestil dig at du står i køkkenet, og det hele er ved at gå op i røg. Melet er udover det hele. Gryder og skåle står med indhold til renden flere steder, og det er ikke muligt at få plads til opskriftsbog. Samtidig er dine fingre fedtede, så at skulle bladre rundt på siderne, ved du, bliver et mareridt. Løsningen er her. Med denne dualistiske grydeske-holder og iPad-dock vil give dit køkken et klassisk og praktisk løft. Den er udført i et flot stenmateriale, der vil passe ind i ethvert køkken. Grydeskeholderen giver samtidig lidt mere luft i køkkenet, da din iPad meget nemt kan placeres på den, så du ikke behøves at flytte rundt på den, hver gang, du henter nye råvarer eller grej til madlavningen. Den kan købes på Uncommon Goods.

Ovenstående er blot 3 bud på apps og iPhone tilbehør der kan hjælpe dig i din hverdag. Hvis du søger mere inspiration, så kan vi anbefale dig at tage et kig her.

Vil du dele denne artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Udgivet i Mad